Bibliotheek in Nieuwegein sluit haar deur vanwege Coronavirus

De adviezen en maatregelen over het Coronavirus (COVID-19) van het RIVM en de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) raken ook de bibliotheek in Nieuwegein. ‘We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen deze adviezen dan ook heel serieus’ aldus de bieb in een reactie aan onze redactie. Bibliotheek De tweede verdieping is daarom tot en met 31 maart gesloten. De online dienstverlening gaat wel door en de Buurtpleinen zijn eveneens geopend, maar alleen voor het lenen en inleveren van materialen.

Boetes te laat teruggebrachte materialen of niet opgehaalde reserveringen
Er worden tot en met 31 maart geen boetes berekend voor eventueel te laat ingeleverde materialen of niet opgehaalde reserveringen die ontstaan zijn door deze sluitingsperiode.

Activiteiten en evenementen afgelast
Alle geplande activiteiten en evenementen tot en met 31 maart zijn afgelast. Heb je een kaartje gereserveerd, dan wordt deze geannuleerd.

Vragen aan de bibliotheek?
Heb je nog vragen aan bibliotheek De tweede verdieping over dit onderwerp die nog niet beantwoord zijn? Dan kun je mailen naar klantenservice@detweedeverdieping.nu.

Bovenstaande maatregelen met betrekking tot bibliotheek De tweede verdieping gelden tot en met 31 maart aanstaande. Mochten deze tussentijds wijzigen dan laat de bibliotheek dat via onze website en sociale media weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk