Benefiet voor Nieuwegeiner met dwarslaesie

Om geld in te zamelen voor Joost van Drie uit Nieuwegein is vrijdag 28 december aanstaande een benefiet bij kapperszaak Headoffice by Bjorn aan de Richterslaan 62 in Nieuwegein. Niet alleen de kappers zetten zich in voor Joost, er zijn ook een voetreflextherapeut, gewichtsconsulent en een schoonheidsspecialiste aan het werk en de ouders van Joost verkopen zelfgemaakt oliebollen. Het begint om 10.00 uur.

Joost van Drie liep tijdens een vakantie een dwarslaesie op. Hij startte een crowdfundactie  om in zijn eigen huis te kunnen blijven wonen. Hij heeft in totaal 65.000 euro nodig om genoeg aanpassingen te kunnen doen in zijn huis.

Woensdag 21 november hielden de bekende Youtubers Creators FC nog en bijzondere wedstrijd om geld in te zamelen voor Joost. Toen stond de teller op € 44.535,- Nu is de eindstreep in zicht voor de crowdfundactie: ‘Geef om Joost.’ Inmiddels zijn 1143 donaties gegeven, maar hij komt nog zo’n 10.000 euro te kort.

In oktobert jl. liet Van Drie weten: “Ik ben eigenlijk gevangen in mijn eigen huis. Als één van de kinderen zich boven bezeert, dan kan ik er niet naar toe. Naar het toilet kan ik niet. Dat gaat door middel van zelfkatheterisatie, maar ik heb hier geen privacy. We hebben drie kleine kinderen, ik kan ze moeilijk iedere keer naar boven sturen. Mijn vrouw moet me iedere ochtend met bakjes water in de woonkamer wassen.”

Met dank aan RTV Utrecht

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren