Batau-Noord krijgt eigen welkomstborden

De wijk Batau-Noord krijgt binnenkort zijn eigen welkomstborden die aan de wijkgrenzen geplaatst zullen worden. De nieuwe borden gaan niet de bestaande wijkborden vervangen, maar zullen daar een kleurige aanvulling op vormen. Ze zijn een cadeau aan de wijk van het wijknetwerk Batau-Noord en zijn in samenwerking met de gemeente gerealiseerd.

Reeds geruime tijd geleden is binnen het wijknetwerk het idee ontstaan om de toegangswegen van Batau-Noord een wat kleuriger aanzien te geven door middel van eigen welkomstborden. Met name wijknetwerklid Cor van Staa heeft veel inspanningen gedaan om de borden gerealiseerd te krijgen. Met de gemeente zijn afspraken gemaakt over onderhoud en eventuele vervanging bij schade.

Nu is nog niet bekend wanneer het eerste bord geplaatst zal worden, echter als het zo ver is, zal men dat vanuit het wijknetwerk zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren