Asfalteren Symfonielaan

Het gedeelte van de Symfonielaan vanaf de rotonde Sweelincklaan tot aan de kruising met de A.C. Verhoefweg wordt vanaf 22 september gedurende vijf weken opnieuw geasfalteerd. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Om de woningen, instellingen en bedrijven bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden in gedeelten uitgevoerd. Bestemmingsverkeer moet daarom, afhankelijk per fase, de omleidingsborden volgen.

Het wegdek is aan vervanging toe vanwege de vele scheuren, hobbels en kuilen. Omdat de fundering van de weg op de meeste plaatsen nog in goede staat verkeert, hoeft daar alleen de toplaag uitgefreesd en opnieuw geasfalteerd te worden. Op andere plekken moet ook op een dieper niveau worden gerepareerd. Als het werk klaar is bestaat de hele Symfonielaan (het eerste deel is al voor de zomer aangepakt) weer uit mooi, gelijkliggend en gladgetrokken asfalt en kan het er weer jaren tegen.

Het gedeelte van de Symfonielaan waar asfaltonderhoud wordt uitgevoerd, maakt geen onderdeel uit van busroutes. Voor overstekende trampassagiers van en naar Blokhoeve worden, indien nodig, aanvullende maatregelen getroffen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk