AHN Zomerfestival 2020 met One Trick Pony

Het AHN Zomerfestival 2020 is weer volop in gang en vele inwoners weten de weg inmiddels goed te vinden naar het Petanque Centrum voor een gezellige zaterdagmiddag bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein. Op zaterdag 8 augustus, mogen zij de band One Trick Pony verwelkomen op het AHN Zomerfestival.

De band One Trick Pony

Al eerder heeft de band bewezen een feestje te kunnen bouwen tijdens het Zomerfestival. Deze vier man sterke band speelt heerlijke muziek van The Shadows, The Ventures, The Spotnicks en soortgelijke bands. De middagen beginnen om 13.30 uur en duren tot 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Het Zomerfestival vindt plaats in het Petanque Centrum Nieuwegein, aan de Galecopperzoom 1 in de wijk Galecop.

Aanmelden is vanwege de Coronapandemie wel verplicht, dit kan via het e-mailadres: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk