Braderie in Jutphaas

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus is het weer zo ver. De jaarlijkse braderie in Nieuwegein (Jutphaas) aan de Herenstraat zal dan weer gehouden worden. Ook deze 2 dagen zullen de straten weer vol staan met kramen, koopjes en leuke kinderactiviteiten, zoals het straattheater op vrijdag.

Wie van boeken houdt kan terecht op de grootste boekenmarkt van de regio. Deze vindt plaats rondom de Dorpskerk van Jutphaas aan de Nedereindseweg, Er is een uitgebreid bestand van tweedehandsboeken, die voor een prikje verkocht worden. De prijzen variëren van twee euro tot een tientje. Daarnaast is er ook een groot assortiment aan brocante, curiosa en kleine, leuke dingen voor in huis en daarbuiten. De netto opbrengst is voor de kerk.

Voor de kinderen zijn er draaimolens, kop van jut, pony rijden en nog veel meer. De braderie is er op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Leuke bandjes zullen zorg dragen voor live-muziek.

In verband met de braderie zij de volgende straten afgesloten voor alle verkeer, behalve voetgangeres: Herenstraat: gedeelte Lantaern tot Schoolstraat, Nedereindseweg: gedeelte Herenstraat tot Zwanenburgstraat en het parkeerterrein van Het Sluisje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Braderie in Jutphaas

Aan de Herenstraat en de Nedereindseweg in het oude Jutphaas wordt in de vakantie periode en gezellige braderie gehouden. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus zal deze plaats vinden.De braderie bestaat uit vele kramen, gezellige terrasjes en kinderactiviteiten. Kinderen kunnen onder meer ponyrijden en rondjes draaien in een draaimolen. De braderie is vrijsag 11 augustus van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 12 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zondag 13 augustus begint in Jutphaas de Jeugdwielerronde van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk