AHN Kookworkshop voor jongeren 25 tot en met 40 jaar

Op zaterdag 18 januari aanstaande houdt de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer een kookworkshop. Deze keer voor jongeren van 25 tot en met 40 jaar die graag in contact komen met leeftijdsgenoten.

Misschien voel jij je ook weleens eenzaam , misschien zit je wel in de Wajong of bijstand, misschien vindt je het gewoon gezellig om in een ontspannen en gezellige sfeer samen wat te ondernemen.

De workshop start om 15.00 uur met het uitzoeken van de recepten voor een 2-gangen diner, vervolgens gaan de deelnemers samen boodschappen doen en om 16.00 uur wordt begonnen met het voorbereiden van de maaltijd, zoals het snijden van de producten en het koken van de maaltijd.

De bedoeling is dat rond 17.30 uur iedereen aan tafel gaat en om 19.00 uur alles weer opgeruimd en schoon wordt achtergelaten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je op tijd aan.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 18 januari van 15.00 uur tot 19.30 uur in de recreatieruimte van de Boogh aan de Oortjesburg 2 in Batau Noord. (Naast de dierenarts)

Mocht je nog vragen hebben en/of je willen opgeven voor deze kookworkshop: dat kan per mail begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch 030 – 30 73 574.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk