Agenda wijknetwerkvergadering Fokkesteeg weer aangepast

In verband met de ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van Tiny Houses en de ontstane onrust hierover is de agenda van het wijknetwerkoverleg van dinsdag 28 november aanstaande wederom aangepast.

In de komende wijknetwerkvergadering in wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans zullen Lister en de gemeente Nieuwegein een toelichting geven op de voortgang van het proces. Daarbij komt o.a. aan de orde hoe zij met bewoners van Fokkesteeg in contact komen en/of blijven. Verder is er een kleine terugblik op de bijeenkomst van woensdag 22 november j.l. in Merwestein. Eerder vanavond kwamen de wijkbewoners al met een verklaring naar buiten over de zaak bij onze redactie.

Tijdens het komende wijknetwerkoverleg aankomende dinsdag zal er geen ruimte zijn voor inhoudelijke vragen, die kunnen wel schriftelijk of per email (wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com) gesteld worden. Het wijknetwerk zorgt er voor dat de vragen, opmerkingen, zorgen bij de gemeente of Lister terecht komen. Zij zullen deze daarna beantwoorden.

Afhankelijk van de uitkomsten omtrent het verloop van het proces, komen er wellicht later mogelijkheden voor de bewoners om weer met Lister en de gemeente in gesprek te gaan.

Vanwege capaciteitsproblemen in de zaal is het aantal deelnemers helaas zeer beperkt. Graag vooraf aanmelden (wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com). De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein heeft zich aangemeld maar ook hierbij is de pers niet welkom, zo laat het wijknetwerk ons zojuist weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren