Afslaande vrachtwagen schept 70-jarige fietsster

Bij een ongeval tussen een vrachtwagen en een fietsster is maandagmiddag 30 april jl. een 70-jarige vrouw ernstig gewond geraakt. Het traumateam, politie, brandweer en een ambulance werden opgeroepen. De traumahelikopter is later afgemeld.

Fietsster ernstig gewond
De 70-jarige vrouw is die dag rond 15.30 uur ernstig gewond geraakt bij het ongeval met de vrachtwagen. Het ongeluk gebeurde op de Ravenswade ter hoogte van het bedrijf Prima Parts. Volgens getuigen sloeg de vrachtwagen rechtsaf en zag vermoedelijk de vrouw uit Nieuwegein die richting Nieuwegein reed over het hoofd. Het slachtoffer is naar het UMC in Utrechtgebracht. Agenten hebben de vrachtwagenchauffeur, een 34-jarige man uit Houten, meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. In verband met het onderzoek door de Verkeers- en Ongevallen dienst is de Ravenswade een paar uur afgesloten geweest.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!