Sporten, bewegen & voeding tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Zondagmiddag konden inwoners uit Nieuwegein weer lekker sporten, bewegen en proeven tijdens het Mini Foodtruck Beweegfestival in Nieuwegein. Van 13.00 uur tot 17.00 uur waren er allerlei activiteiten georganiseerd op het Merweplein bij Merwestein tijdens de derde dag van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Onze fotograaf Jordi Jupijn nam vanmiddag een kijkje en maakte een mooie foto-impressie die u hieronder kunt zien.

Tijdens de middag waren wethouder Jan Kuiper, kickbokser Rico Verhoeven, shorttrackster Yara van Kerkhof, Judoka Roy Meijer en singer en songwriter Rob Dekay aanwezig. De laatste vier zijn ambassadeur van het landelijke sportevenement, waarvan Nieuwegein voor de tweede maal op rij ‘Host City’ is.

Deelnemers konden Spinning fietsen van De Mix, Duo fietsen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein, Koersballen met MOvactor, levensgroot schaken met Schaakvereniging de Lekstroom, meedoen met een bootcamp van De Mix en Airtrack/Freerunnen met ‘Spelen is Leren.’ Uiteraard was het festivalterrein ‘Coronaproof.’

Tijdens de Nationale Sportweek was Stichting de Schone Stad ook met de kersverse Zwerfafvalmascotte van de gemeente Nieuwegein aanwezig om op ludieke wijze het belang van een schone sportomgeving te benadrukken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren