Afscheid groep 8 Lucas Galecop

Nog maar een paar dagen basisschool voor de leerlingen van groep 8 van Lucas Galecop maar ze staan al te trappelen om de overstap naar het voortgezet onderwijs te maken.

De komende dagen staan in het teken van het afronden van de basisschool. Na het kamp stond de traditionele eindmusical op het programma want iedere groep 8 neemt natuurlijk afscheid door middel van een geweldige musical! Een project waar de klas alles, maar dan ook alles van zichzelf in stopt. Het prachtige eindresultaat werd getoond aan alle medeleerlingen en ouders. Ook mochten de kinderen zich weer storten op de QRcode speurtocht. Woensdag 5 juli is het echt afzwaaien voor de schoolverlaters en glijden de kinderen de school uit naar hun nieuwe toekomst.

Voor de leerlingen van groep 8 was dit weer een geweldig afscheid van een fijne basisschooltijd op Lucas Galecop. Nu op naar het voortgezet onderwijs maar eerst genieten van een heerlijke vakantie!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren