Aflevering 8 van KOM OP! peptalkshow

Vitamine A, vitamine B… vitamine C, D, E en P! In deze gekke tijd kunnen we wel een beetje hoop, vreugde, troost en inspiratie gebruiken. Daarom deelt DE KOM vitamine peptalk uit: een aanvullend supplement en een echte boost voor je afweersysteem. Dus KOM OP! en kijk iedere week naar de KOM OP! peptalkshow via internet met presentator Oscar Kocken.

Afgelopen woensdag was de laatste ‘KOM OP! peptalkshow’ in de gebruikelijke vorm van de afgelopen weken. In aflevering 8 vertelt Carmen Zuidema over plannen van DE KOM, mist Marjolein de Boer het theater en de cultuurbeleving, legt Cees van Rootselaar uit waarom de gewichtjes van Oscar nog in de verpakking zitten en wat hij kan doen om toch fit te blijven en kan Anna Maria van Dis niet wachten tot ze weer live lessen krijgt en kan optreden. The Wieners en Yerassimo Podaras verzorgen de muzikale omlijsting. En dan is het bijna zover…

Vanaf zaterdag 6 juni mogen de deuren van DE KOM weer open voor publiek en gaan we LIVE! Houd www.dekom.nl in de gaten voor info & tickets.

Nu je de afgelopen weken niet naar het stadstheater en kunstencentrum in de binnenstad van Nieuwegein toe kon komen, bracht presentator Oscar Kocken DE KOM bij je thuis. Een heerlijke oppepper van de woensdagavond. Oscar interviewde in de KOM OP! Peptalkshow artiesten die in deze periode in DE KOM opgetreden zouden hebben en mensen die van een nood een deugd hebben gemaakt. Ook opmerkelijke bekende en onbekende Nieuwegeiners wamen aan bod. Verder zwaren er optredens en kregen de internet bezoekers een kijkje achter de schermen van DE (gesloten) KOM.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren