Katern

1000ste BuurtWhatsApper actief

Vandaag hebben we de 1000ste BuurtWhatsApper aangesloten op BuurtWhatsApp Nieuwegein. De doos wijn, die we beloofd hadden, is gegaan naar Sjoerd en inmiddels afgegeven. Met 1000 leden is Nieuwegein aardig op weg om tot een goede dekking te komen. Natuurlijk hebben we meer Nieuwegeiners nodig om Nieuwegein nog veiliger te maken.

Vanaf eind november is het mogelijk voor iedere Nieuwegeiner om zich middels WhatsApp per wijk aan te melden via telefoonnummer: 06-82474800. Vermeld in uw WhatsApp aan BuurtWhatsApp Nieuwegein uw wijk en straatnaam met huisnummer en u zult toegevoegd worden. Nieuwegein hebben we onderverdeeld in 10 wijken, conform onze rubriek Nieuws & Wijknieuws. Ook deze wijken zijn weer onderverdeeld in sectoren.

Deze BuurtWhatsApp is een WhatsApp-groep die zich richt op het signaleren van verdachte situaties in een bepaalde wijk in Nieuwegein en dient als moderne vorm van buurtwacht. Ook beheerders van WhatsAppgroepen die al een straat hebben kunnen zich aanmelden. Geef dat aan bij uw aanmelding en voor welke straat of straten het geldt. Op deze manier krijgen we heel Nieuwegein in kaart.

De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein voert het beheer uit over deze dienst en hoort graag uw verdere ideeën. Deze mag u mailen naar: redactie@pen.nl. Kent u personen die WhatsApp hebben? Geef het dan door dat deze dienst vanaf nu bestaat. Communicatie verloopt via de onze Facebook pagina van BuurtWhatsApp Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk