5 september de eerste ‘Avond van de Raad’

Op donderdag 5 september is de eerste Avond van de Raad in het Stadshuis. De Avonden van de Raad komen in plaats van de commissievergaderingen en raadsinformatieavonden. Inwoners van Nieuwegein zijn hierbij welkom. Als gast op de publieke tribune, als toehoorder of als meespreker. Ook kunt u in de wandelgangen kennismaken met de raadsleden of een praatje met ze maken.

Op de eerste Avond van de Raad kunt u om 20.00 uur inspreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat, maar waarover u de raad wel graag wilt informeren. U kunt zich hiervoor uiterlijk om 19.30 uur aanmelden bij de griffier. De volgende onderwerpen worden op 5 september besproken:

• Uitgangspunten en beoordelingskader U16 van het Regionaal Economisch programma
• Woningomzetting en woningsplitsing

De agenda’s voor de Avonden van de Raad vindt u op deze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie via tel. 14 030 of via mail: griffie@nieuwegein.nl.

One thought on “5 september de eerste ‘Avond van de Raad’

  1. Renée Blom

    Als oud-voorzitter van de werkgroep Bestuurlijke Vernieuwing ben ik heel erg blij dat de #Nieuwegeinse gemeenteraad deze volgende stap zet in het efficiënter vergaderen en het betrekken van onze inwoners bij de politiek. Dus heb je een onderwerp dat je bij de Raad onder de aandacht wilt brengen, laat van je horen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren