VreeswijkVolVaart in beeld en geluid

In het weekend van 29 t/m 31 juli dit jaar zullen veel historische schepen voor een prachtig spektakel zorgen in Nieuwegein. De landelijke vereniging ‘Het Historisch Bedrijfsvaartuig’ houdt dan haar jaarlijkse reünie en dit keer zijn de schepen te gast in Vreeswijk. Naar het evenement komen ruim tweehonderd historische schepen en die zorgen voor een spektakel op het water. Vreeswijk Vol Vaart vindt het hele weekend plaats en er worden duizenden mensen verwacht.

Onze videografen: Jos, Benno, Michael en Bart zullen deze drie dagen alles vastleggen wat er te zien is rondom dit evenement. Dit ziet u iedere dag terug op ons Youtube-Kanaal (tvnieuwegein.nl). De video’s zullen iedere dag rond 17.00 uur beschikbaar zijn behalve vrijdag 29 juli aanstaande, dan begint het evenement om 14.00 uur met de officiële opening en de intocht vanaf 15.00 uur vanuit de Koninginnesluis naar Vreeswijk. De opening kunt u terugkijken rond 22.00 uur.

Onze fotograaf Arend Bloemink zal weer op zijn eigenwijze een bijdrage leveren rondom dit evenement. Ook u kunt uw foto’s naar ons toesturen. We zijn dol op de mooiste, vreemdste en onverwachtste foto’s. Uit alle inzendingen trekt de hoofdredactie van De Digitale Stad Nieuwegein 1 foto die een goede fles wijn krijgt. De foto’s mogen naar: redactie@pen.nl. Let op! We houden van gek en alle foto’s komen op De Digitale Stad Nieuwegein. Een leuke bijschrift waarderen wij graag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk