Galepop X open met de band ‘The Kik’

Op zaterdag 5 april wordt voor de 10de keer het Galepopfestival georganiseerd. De organisatie heeft er alles aan gedaan om voor deze jubileumeditie een attractieve line up vast te leggen. Mede door de samenwerking met Poppositie Nieuwegein is de organisatie er in geslaagd de Nederlandse popformatie The KIK als startende hoofdact vast te leggen. Om 21.00 uur zullen zij the kick off geven van het festival dat al enige jaren vele enthousiaste bezoekers trekt. Hun debuutalbum SPINGLEVEND werd in mei 2012 gereleased. Stekelige popsongs als ‘Springlevend’, ‘Simone’ en ‘Even voor altijd’ toveren stuk voor stuk een lach op het gezicht van het grootste stuk sjagrijn.Tijdens de opnames van SPRINGLEVEND werd o.a. samengewerkt met Armand (van ‘Ben ik te min’ en andere klassiekers) en Lucky Fonz III.

Het tweede optreden van de avond wordt verzorgd door de huisband van het festival ‘Out of Time’. De band, met nieuwe leadzanger Simon Linnenbank, speelt vooral rocknummers uit de jaren 70-80. Maar ook Nederlandse nummers en een mooie ballad schuwt de band niet.

De verrassing van de avond zou zo maar de slotband Junior Souls Revival kunnen worden. De organisatie heeft hoge verwachtingen van deze band die, na een pauze van ruim 13 jaren, weer de chemie op het podium zoekt. Soul, Dance en discoclassics passeren, gedurende hun optreden van ruim 75 minuten, in rap tempo de revue. Een volle dansvloer dus!

Galepop X festival wordt gehouden op zaterdag 5 april 2014 in Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein. Aanvang: 21:00 uur. Zaal open: 20:00 uur. Kaarten: € 10,00. Wil je zeker zijn van kaarten reserveer dan kaarten in de voorverkoop. Dit kan via: janvanommen@zonnet.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren