Tracébesluit A2 Oudenrijn – Everdingen

Rijkswaterstaat pakt de verkeersknelpunten op de A2 tussen Oudenrijn en Everdingen bij Utrecht versneld aan. Door in beide richtingen een extra rijstrook aan te leggen, kan het verkeer op korte termijn beter doorstromen. Vanaf woensdag 17 november ligt het tracébesluit ter inzage.
De A2 tussen de knooppunten Oudenrijn en Everdingen is een hardnekkig verkeersknelpunt. Onderzoek laat zien dat er meer en langere files ontstaan als er niet snel maatregelen worden genomen. Daarom legt Rijkswaterstaat tussen Oudenrijn en Everdingen in beide richtingen een extra rijstrook aan. Hierdoor zijn straks in beide richtingen vier doorgaande rijstroken beschikbaar. De extra rijstroken komen voornamelijk aan de kant van de middenberm en worden dus binnen de grenzen van de huidige A2 gerealiseerd.Het tracébesluit (TB) ligt van woensdag 17 november tot en met woensdag 29 december 2010 op verschillende locaties (waaronder het gemeentehuis van Nieuwegein en het provinciehuis) ter inzage. Maar hier is het ook te bekijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: