PAUW Bedrijven aan de slag in Stadshuis Nieuwegein

Het Stadshuis wordt straks door personeel van PAUW Bedrijven gepoetst, gestofzuigd en schoongehouden voor iedere bezoeker en medewerker. Dit heeft het college van B&W op dinsdag 5 april besloten.
PAUW Bedrijven is een gemeenschappelijke regeling van zes gemeenten, waaronder Nieuwegein, waarin de sociale werkvoorziening is ondergebracht. Het college van Nieuwegein zal PAUW Bedrijven het alleenrecht verlenen voor het schoonmaakonderhoud van het nieuwe Stadshuis.Wethouder Kolff is enthousiast over dit besluit: “Hiermee slaan we meerdere vliegen in één klap. Als gemeente hebben we al goede ervaringen met PAUW Bedrijven, bijvoorbeeld bij de inzet van mensen met een beperking voor groenonderhoud. We zien dat PAUW beschikt over gemotiveerd personeel en als we hiermee kunnen stimuleren dat er voor hen meer werkgelegenheid ontstaat, dan doen we dat bijzonder graag”.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: