Feestelijke opening Albert Heijn Muntplein

Op woensdag 22 augustus om 13.00 uur gaan de deuren van een gloednieuwe Albert Heijn in Nieuwegein open. De winkel is gevestigd aan het Muntplein in de wijk Batau. Supermarktmanager Ronald Smits en zijn medewerkers nodigen iedereen uit de nieuwe supermarkt te bezoeken. “Speciaal vanwege de opening hebben we leuke en verrassende acties.”

Op de plek van de nieuwe Albert Heijn was voorheen een winkel van C1000 gevestigd. Ahold bereikte in april dit jaar een overeenstemming met Jumbo over de overgang van 82 vestigingen van Jumbo en C1000, verspreid over Nederland. De Albert Heijn in Nieuwegein is een van de eerste winkels uit deze overeenkomst die de deuren opent. “Klanten zien bij ons vertrouwde gezichten, want veel medewerkers blijven in de nieuwe winkel werken”, aldus Ronald Smits.

De opening viert de Albert Heijn samen met de buurt. Zo worden er op de dag van de opening 25 winkelmandjes in de omgeving verstopt. “Klanten mogen die omwisselen voor een boodschappentas, gevuld met producten ter waarde van zo’n 25 euro”, legt de supermarktmanager uit. In de winkel zijn tal van proeverijen en leuke activiteiten voor kinderen. Ook organiseert de Albert Heijn op zondag 26 augustus een feestelijk ontbijt. Tussen 09.00 uur en 11.00 uur kan iedereen uit de buurt aanschuiven voor een gratis ontbijt. Er zijn onder andere pistoletjes en croissants uit eigen oven, verschillende soorten beleg, koffie, thee en sinaasappelsap. Na de opening blijft het nog even feest bij de Albert Heijn. Bijvoorbeeld op zaterdag 22 september als Albert Heijn zijn 125ste verjaardag viert. “En als je jarig bent, trakteer je. Voor de deur vindt dan een groot evenement plaats waarbij we onze klanten extra zullen verwennen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk