Zorg voor de toekomst centraal op de Cosbodag

Donderdag 28 oktober a.s. zal de Cosbo, de samenwerkende bond voor ouderen, weer een Cosbodag houden. Deze wordt gehouden in de nieuwe Rank aan de Lupinestraat in de wijk Hoog Zandveld en begint om 10.00 uur. Wilt u komen dan dient u zich wel op te geven via telefoonnummer: 030 – 603 1540 Infopunt Ouderen, maandag en woensdag van 9.30 tot 11.30 en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Zeg even of u blijft om te lunchen. Entree: € 2,50. Iedereen is welkom, ook mensen die niet lid van een ouderenbond zijn.
‘Naast de bezuinigingen die er op ons af komen, zijn er vele zaken waarop al bezuinigd wordt of waar andere ideeën voor vernieuwing moeten zorgen. We staan pas aan het begin. Straks hebben we woonservicezones en woonzorgzones. Straks wonen we zelfstandig omdat verzorgingshuizen verdwijnen of heel duur worden. Straks hebben we recht op verpleging en hulpmiddelen die we écht nodig hebben en betalen we zelf een deel van de kosten. Straks is het dus anders. Gemeenten instellingen, gezondheidscentra, allemaal krijgen ze andere functies in die toekomst. Daarover praten we vandaag met mensen die hier (soms al jaren) intensief mee bezig zijn’, aldus Herman Troost, voorzitter van de Cosbo.Aanleiding genoeg om eens over ‘Zorg voor de toekomst’ te praten. Ook aanwezig zijn Dennis Duiker van de SWN, Jan Joost Meijs van de Roerdomp en Wil Sluis van de COSBO en actief in allerlei zaken betreffende wonen zorg en welzijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren