Zomerfeest op Buurtplein Zuid

Maandelijks pakt het kinderwerk op Buurtplein Zuid groter uit met een Kidsplein XL. Daarom is woensdag 29 juni Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 35 in zomerse sferen tijdens het zomerfeest! Kinderen tussen de 4-12 jaar kunnen tijdens het zomerfeest o.a. zomerse smoothies maken, een strandtas pimpen en freerunnen. Kinderen onder de 8 jaar zijn welkom onder begeleiding van hun ouders. Komen jullie ook vieren dat het bijna zomervakantie is?

Het zomerfeest is van 15.00 uur tot 16.30 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Neem voor meer informatie contact op via kinderwerk@movactor.nl. Kijk op de website van het Kinderpltform voor het zomervakantieprogramma.

Over het Kinderplatform
Het Kinderplatform is er speciaal voor kinderen van 4 – 12 jaar oud. In de vakanties organiseert het Kinderplatform ontzettend veel extra activiteiten door heel Nieuwegein en op de buurtpleinen in Nieuwegein organiseren de kinderwerkers van Movactor op dinsdag, woensdag en vrijdag allerlei leuke activiteiten. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur. Je mag gewoon gezellig binnenlopen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk