Zomerconcert Alive Gospel Choir

Om het begin van de zomer te vieren, geeft Alive Gospel Choir uit Nieuwegein op zaterdagavond 21 juni 2014 een spetterend zomerconcert in Nieuwegein! Op veler verzoek is Alive ook dit jaar in februari een projectkoor gestart. Ruim vijfentwintig enthousiastelingen meldden zich aan, om binnen 10 repetities klaargestoomd te worden voor het concert. Onder begeleiding van de vaste dirigente Edith Casteleyn zullen zij op 21 juni een repertoire van swingende songs ten gehore brengen. De projectleden worden daarbij ondersteund door de leden van Alive Gospel Choir, bijzondere solisten en een swingende live band. Ruim 80 zangers- en zangeressen gaan met elkaar een uniek evenement neerzetten.

Black American Gospelmusic is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Alive put voornamelijk uit de traditionele ‘spirituals’. Deze worden sinds de tijd van de slavernij van generatie op generatie doorgegeven. Die ‘spirituals’ zijn aangevuld met ritmische invloeden uit de blues- en vroege jazzmuziek.

Wil je meer weten over het Nieuwegeinse Alive Gospel Choir en het concert op zaterdag 21 juni a.s, kijk dan op de website van het koor. De kaarten kosten dan € 10,00 p.p. Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen € 7,50 p.p. Koop je een kaartje aan de deur, dan betaal je € 12,50 p.p. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk