Zomerbeurs op de Mauritsschool

Op vrijdag 1 september is het zover! De Mauritsschool in Nieuwegein organiseert een Zomerbeurs van 14.00 tot 18.00 uur. Deze middag is er voor iedereen wat te doen. De Mauritsschool is gevestigd aan de Kastanjestraat 4 in Nieuwegein.

Bent u op zoek naar tweedehands kleding of speelgoed, dan kunt u hier langs de kraampjes struinen. Of een leuke foto laten maken in zomerse sferen. Voor de kinderen zijn er diverse spelletjes middels een stempelkaart, met o.a. een echte rodeokameel, voetbalspel, springkussen, limbodansen en nog veel meer. Stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij de infokraam.

Deze middag zal de DJ zijn caribische muziek laten horen. Wilt u tussendoor genieten van lekkere zomerse hapjes en drankjes dan kan dat bij de beachbar. Het belooft een gezellige middag te worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren