Zo kun jij de Mega Jackpot van de Staatsloterij winnen

In de maand augustus van het jaar 2019 is de jackpot van de Staatsloterij helaas niet gevallen, maar op 10 september van hetzelfde jaar zal dit sowieso wel het geval zijn. De Mega Jackpot valt op deze dag namelijk 100 procent zeker, wat het zeer aantrekkelijk maakt om deel te nemen aan de loterij.

Deelnemen aan de Staatsloterij
Je kunt deelnemen aan een spel van de Staatsloterij door een lot te kopen, wat altijd het geval is bij een loterij. Hierbij heb je overigens meerdere opties. Je zou mee kunnen doen met een heel lot, deze kost vijftien euro. Daarnaast kun je ook een 1/5 lot aanschaffen, wat dus 3 euro per stuk kost. Als je met zo een lot wint, dan win je 1/5 van de bijbehorende prijs. Daarnaast kan je ook met meerdere loten spelen. Je kunt zelf een paar willekeurige loten kopen, maar je kan ook een Straat of Straatje kopen. Een Straat zijn tien hele Staatsloten met alle eindcijfers, terwijl Straatje tien 1/5 loten zijn. Je kunt ook kiezen voor een Boulevard of Boulevardje, wat hetzelfde is als de eerder genoemde Straat en Straatje maar dan zijn het er 100 loten. Elk Staatslot heeft een uniek lotnummer. Dit nummer bestaat uit twee letters en vijf cijfers, waarvan je de laatste twee zelf kunt kiezen. Als jouw hele nummer gelijk is aan het nummer waarop de Mega Jackpot is gevallen heb jij het gewonnen, maar je kunt ook op andere manieren geld winnen. Alleen al bij een goed eindcijfer heb je een prijs.

Ouderjaarstrekking
Het echte spektakel van de Staatsloterij is toch wel de Oudejaarstrekking. Bij de Staatsloterij Ouderjaarstrekking 2019/2020 zijn er andere loten dan bij de normale trekkingen van de loterij. Hierbij kost een heel Ouderjaarslot 30,- euro, terwijl een half lot 15,- euro kost. Natuurlijk krijg je bij een 1/2 lot ook de helft van de prijs. Bij de Oudejaarstrekking kan je er ook voor kiezen om een Straat of een Straatje aan te schaffen, wat respectievelijk 300 en 150 euro kost. Tot 7 uur ’s avonds op 31 december kun je nog Oudejaarsloten aanschaffen, wat online mogelijk is maar ook bij verkooppunten van de Staatsloterij. Bij de Oudejaarstrekking van 2018/2019 viel de hoofdprijs van 30 miljoen euro. De winnaar van deze prijs was een deelnemer uit Enschede. Dit jaar zou jij de gelukkige ontvanger van dit enorme geldbedrag kunnen worden.

One thought on “Zo kun jij de Mega Jackpot van de Staatsloterij winnen

  1. Benjamin

    Hoe werkt de XL optie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren