Zevende editie van de wijkkrant ‘De Galecopper’ is uit

Vandaag is de zevende editie van de wijkkrant ‘De Galecopper’ uitgekomen. Deze staat weer vol met interessante artikelen. Wil je de krant alvast lezen? Klik dan hieronder op het plaatje.

De Galecopper

Enthousiast heeft de redactie ook deze keer weer haar best gedaan om leuke artikelen bij elkaar te sprokkelen en te plaatsen, zoals o.a de groenwandeling waar je elders in de krant meer over kunt lezen, de verschillende festiviteiten, de interviews o.a. van Shannon – haar tattooshop bestaat dit jaar 10 jaar- en zij viert haar jubileum met een feestje.

Een terugblik van de opening van onze dierenweide, welke 15 mei werd geopend. Een feestelijk moment met dubbele gevoelens. Dit omdat vorig jaar de dieren teruggehaald moesten worden naar de kinderboerderij wegens gezondheidsproblemen.

De dieren werden te vaak en te veel gevoed door langslopende bewoners met brood, groenten en fruit. Goed bedoeld, maar met ernstige gevolgen van overgewicht. De dieren kunnen hier niet tegen. (Dit geldt ook voor ganzen en zwanen in de openbare ruimte.) Houd de informatieborden bij de dierenweide in de gaten voor actuele informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk