Zaterdag 20 oktober komt Broederliefde naar de MediaMarkt in Nieuwegein

Aankomende zaterdag 20 oktober om 16.30 uur komt Broederliefde naar de MediaMarkt in Nieuwegein. Zij zullen dan een paar nummers te spelen van “We Moeten Door.” Na hun optreden geven de artiesten een signeersessie. De signeersessie is voor iedereen beschikbaar.

Broederliefde is de laatste jaren erg succesvol en bereikte in 2017 met het album “We moeten door” de eerste plaats in de Album Top 100. In juli volgde de plaat “We moeten door.”

Broederliefde is een Nederlandse rapgroep uit de Rotterdamse wijk Spangen. De band bestaat uit Emms (Emerson Akachar), Jerr (Jerzy Rocha Livramento), Sjaf (Javiensley Dams), Edson (Edson Cesar) en Mella (Melvin Silberie) In 2014 debuteerde Broederliefde met het album “Gevoellig Feestje” die de top 3 haalde in de Album top 3. De nummers “nu Sta je hier” en “Alaka” waren in elke club en radiozender te horen. Hierna werd de band steeds succesvoller en het nummer “Junge” was in 2016 het meest beluisterde nummer op Spotify. De heren behalen succes na succes en zijn voorlopig nog niet klaar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren