Katern

YouTube Abonnees Kopen: Beste Sites om YouTube Subscribers te Kopen

YouTube is nog steeds een van de bekendste platformen en je hebt hier ook een groot bereik. Veel influencers plaatsen hun vlogs op YouTube en natuurlijk kun je er ook muziek luisteren of filmpjes bekijken. Het is een heel breed platform.

Maar als jij bijvoorbeeld pas net begint met vloggen, heb je waarschijnlijk nog maar weinig subscribers op jouw account. Je wilt natuurlijk dat hier zo snel mogelijk verandering in komt, zodat ook jouw YouTube video’s vaker worden bekeken.

Als mensen zien dat je veel subscribers hebt, krijg je er ook meer subscribers bij. Ze weten dan dat je waarschijnlijk een interessant account hebt en leuke of interessante informatie deelt in jouw YouTube video’s.

Wij hebben de beste websites op een rijtje gezet om goedkope YouTube abonnees kopen. Het zal je vast opgevallen dat er heel veel websites zijn die dit verkopen. Echter zijn ze niet allemaal even betrouwbaar en daarom is het belangrijk dat je goed weet waar je je YouTube abonnees koopt. Wij hebben ze allemaal genoteerd en leggen graag aan je uit waarom deze websites de beste zijn. Dus wil jij YouTube subscribers te kopen? Lees dan snel verder.

Voordat we naar de definitieve lijst gaan, laten we je de Top 3 van de beste onthullen:

  1. VolgersKopen – #1 in de beste service van alle criteria
  2. SocialBoss – #2 beste voor geweldige klantenondersteuning
  3. SocialsUp – #3 beste voor betaalbare prijzen en

Laten we eens kijken naar onze beste opties om betrokkenheid toe te voegen aan je bestaande of gloednieuwe YouTube-pagina. Als maker wil je zo snel mogelijk een sterke aanhang opbouwen. Elk van deze sites heeft een verzameling services die u graag zult gebruiken.

Beste 7 Sites om YouTube Abonnees te Kopen Goedkoop
1. VolgersKopen – #1 in de beste service van alle criteria
Met VolgersKopen hoeft u misschien niet verder te zoeken als u alleen een betrouwbare en hoogwaardige YouTube-marketingservice op internet nodig heeft. Ze hebben bewezen betrouwbaar te zijn in de marketing industrie voor sociale media door echte YouTube-gebruikers aan hun klanten te leveren. Op deze website kun je al vanaf een laag bedrag YouTube subs kopen, namelijk al vanaf €7,99. Dit zijn dan 50 subs en de pakketten lopen op tot wel 5.000.

Belangrijkste voordelen van VolgersKopen:

  • Geweldige klantenondersteuning en snelle levering
  • Prijzen zijn relatief goedkoop
  • Website is in het Nederlands en prijzen zijn in euro’s
  • Er is een exclusief tarief voor terugkerende klanten
  • Je kunt ook YouTube views, vind-ik-leuks en reacties kopen

Het volgende stappenplan doorloop je om YouTube abonnees aan te schaffen:

  1. Kies jouw gewenste pakket met het aantal subscribers dat je wilt aanschaffen. Je kunt ook eerst beginnen met een klein pakket en als het je bevalt schaf je later een groter pakket aan met meer subscribers. 
  2. Voer je URL of YouTube gebruikersnaam in van je account. Je hoeft je wachtwoord uiteraard niet in te voeren, dat is privacy. Let er wel op dat je account openbaar is en je video’s zichtbaar zijn, anders kun je geen gebruik maken van deze pakketten.
  3. Kies de betaalmethode en voltooi de betaling.
  4. De bezorgtijd van de abonnees verschilt per pakket. Voor 50 abonnees zul je die binnen 1-2 dagen binnen hebben op je profiel en dan geldt er dus een snelle levering. Schaf je een groter pakket aan, dan duurt dit uiteraard langer. Het moet namelijk wel organisch blijven en het is niet geloofwaardig als je binnen 1 dag ineens 5.000 subscribers erbij hebt. Mocht de levering langer duren dan vermeld staat, dan heb je recht op teruggave van je geld. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan kan je altijd de reviews teruglezen op de website van Volgers-Kopen.com. Velen zijn jou al voorgegaan die heel blij zijn met het resultaat. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice. Zij reageren binnen 24 uur en kunnen wel alleen reageren in het Engels.

Daarnaast heb je meerdere betalingsopties op de site die variëren van Mastercard, Maestro, Visa, GooglePay, ApplePay, Ethereum en Bitcoin.

2. SocialBoss – #2 beste voor geweldige klantenondersteuning
Dit is de Social Media Marketing Marketplace. Via SocialBoss kun je voor bijna hetzelfde bedrag YouTube abonnees kopen. Het goedkoopste pakket is $9.99 en dan krijg je 50 YouTube subscribers. Let op, dit bedrag is in dollars en er geldt nu een korting, dus het kan zijn dat die prijs weer omhoog gaat. Ook hier kun je er tot 5.000 aanschaffen.

Belangrijkste voordelen van SocialBoss:

  • Geweldige plek voor flexibele pakketten
  • Geweldige retentiegraad
  • Betaalbare prijzen en beste kwaliteit
  • Toegewijde klantenondersteuning en snel antwoord

Hieronder volgt een stappenplan hoe je de subscribers aanschaft via SocialBoss:

  1. Kies het gewenste pakket met het aantal abonnees dat jij graag zou willen kopen.
  2. Voer de URL in van je YouTube account. 
  3. Betaal het gekozen pakket via de gewenste betaalmethode
  4. Na de betaling zul je de subscribers ontvangen op je account binnen de aangewezen tijd die bij het pakket beschreven staat. Het verschilt bij SocialBoss ook per pakket binnen hoeveel tijd de abonnees te zien zijn op je account zodat het allemaal op zo een organisch mogelijke manier gebeurd.
  5. Mocht je vragen hebben over de pakketten van SocialBoss, dan kun je contact met ze opnemen via hun klantenservice. Ze zijn 24/7 bereikbaar.

Bij SocialBoss zijn uw gegevens of privé gegevens vertrouwelijk; er is dus geen angst voor schending van de privacy. Bovendien hebben ze een toegewijd reactieteam voor klantenondersteuning dat zich inzet om uw uitdagingen en vragen op te lossen.

3. SocialsUp – #3 beste voor betaalbare prijzen en
Bij SocialsUp kun je hetzelfde pakket aan YouTube subscribers kopen als bij SocialBoss. Het kleinste pakket begint namelijk bij de 50 voor $9.99. Ook dit bedrag is dus in dollars. De pakketten lopen op tot 5.000 YouTube abbonees.

Belangrijkste voordelen van SocialsUp:

  • Zeer betaalbare prijsklassen
  • Bijna onmiddellijke levering
  • Accepteert bitcoin en andere vormen van cryptocurrency
  • 100% geld terug garantie
  • Uitstekende klantenservice

Het stappenplan wat je moet volgen om deze pakketten te kopen via SocialsUp is als volgt:

  1. Kies het pakket met het juiste aantal gewenste YouTube abonnees. Je kunt ook eerst beginnen met het pakket van 50 om te kijken hoe het bevalt en later kun je dan een groter pakket aanschaffen.
  2. Vul de URL in van jouw YouTube account. 
  3. Betaal via de gewenste betaalmethode en vervolgens krijg je een bevestiging via de mail. Je kunt de subscribers daarna verwachten binnen de tijd die genoteerd staat bij het pakket. 
  4. Als je vragen hebt over de pakketten van SocialsUp, dan kun je ze een e-mail sturen of een bericht via het contactformulier op hun website. Je kunt ook tussen de FAQ’s kijken of jouw vraag ertussen staat

Als u op zoek bent naar een effectief groeiserviceplatform voor uw YouTube, dan is SocialBoss de juiste keuze.

4. Socialfollowers4you
Op deze website kun je voor een klein bedrag abonnees kopen op YouTube. Het kleinste pakket is namelijk maar €3,95 en dit is dan voor 50 subscribers. Het grootste pakket bestaat uit 5.000 subscribers en kost € 219,95. Je kunt een pakket aanschaffen door je YouTube account naam in te voeren en de betaling te voldoen. Als de betaling gelukt is, zullen de subscribers binnenstromen. Per dag zul je er tussen de 10 en 25 bij krijgen, zodat het zo organisch mogelijk is. Als je een vraag hebt kun je ze via het contactformulier een e-mail sturen.

5. Fansoria
Op Fansoria kun je YouTube subscribers aanschaffen vanaf € 8,99 en dit is dan voor 100 subscribers. Het hoogste pakket bestaat uit 20.000 subscribers en dat is dus aanzienlijk meer dan de andere website. Je kunt een pakket aanschaffen door je YouTube account naam in te voeren, de betaling te voldoen en vervolgens zul je binnen 10 minuten al merken dat je nieuwe subscribers binnen krijgt. Mocht er iets misgaan, dan kun je 24/7 contact opnemen met de online klantenservice.

6. Likeskopen24
Via likeskopen24 kun je voor een lage prijs al YouTube subscribers aanschaffen. Het kleinste pakket kost namelijk maar € 1,49 voor 5 subscribers. Dit is een fijn pakket om mee te beginnen als je eerst wilt kijken of het werkt. Het aanschaffen gaat gemakkelijk, je voert gelijk de URL in van je account bij het gewenste en voldoet vervolgens de betaling. Binnen 24 uur zul je de eerste abonnees al binnen zien komen en per dag ontvang je er tussen de 10 en de 20. Mocht er iets misgaan of als je een vraag hebt dan kun je een e-mail sturen of bellen van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 20:00 en op zaterdag tussen 10:00 en 13:00.

7. Likeskopen.online
Het kleinste pakket bij likeskopen.online bestaat uit 100 YouTube abonnees voor € 6.99. Het grootste pakket bestaat uit 1000 abonnees voor € 54.99. Aanschaffen gaat gemakkelijk, voer je account gegevens in (geen wachtwoord) en betaal via de veiligste betaalprovider Mollie. Vervolgens zul je geleidelijk aan de abonnees zien binnenstromen op je YouTube account.

Tips om meer YouTube-abonnees op je kanaal te krijgen
We delen graag wat tips voor je om meer YouTube-abonnees te krijgen op je kanaal en voor youtubers om video populairder te maken en stuk aantrekkelijker. Dit gebeurd namelijk niet zomaar en hier moet je wel wat voor doen.

  • Een van de belangrijkste dingen om te doen is om de trends bij te houden van YouTube. Die veranderen namelijk constant en als je hiervan op de hoogte bent, kun je met de trend meegaan. Het is namelijk niet handig om content te plaatsen wat eigenlijk al niet meer interessant is, omdat vele anderen het ook al hebben geplaatst.
  • Zorg voor regelmaat op je kanaal. Post bijvoorbeeld elke woensdag een nieuwe video. Je abonnees en Youtube views weten dan op een gegeven moment ook dat jij elke woensdag een nieuwe video plaatst en hierdoor kunnen ze daar naar uitkijken.
  • Sluit je video altijd af met de vraag of de kijker al subscriber is van jouw account. Dit zal zorgen voor meer interactie en dit zal de kijker eraan herinneren om te subscriben op je account, als diegene dat nog niet had gedaan.
  • Deel op al je andere social media kanalen dat je ook op YouTube actief bent. Zo kun je met je Instagram volgers delen dat je een nieuwe YouTube video hebt geplaatst, maar ook met je Facebook volgers. Zo wordt je bereik groter.
  • Zorg voor opvallende titels van je video’s. Als de titel pakkend is, krijgt de kijker gelijk zin om de video te bekijken. Met een pakkende titel wordt er nieuwsgierigheid opgewekt wat voor meer kijkers en dus voor meer subscribers zorgt.

Hoe verdien je geld met je YouTube kanaal?
Het genereren van inkomsten met uw YouTube-kanaal gaat gepaard met het voldoen aan bepaalde criteria. Je moet een bepaald aantal vind-ik-leuks en weergaven van je video’s hebben voordat je ervoor kunt kiezen om inkomsten te genereren met je kanaal. Wanneer je een klein en loyaal publiek hebt, kun je gaan samenwerken met merken en daar content omheen produceren. U kunt zelfs een aantal gelieerde links hebben van de producten die u presenteert, zodat u er ook een kleine commissie mee kunt verdienen. Soms is een goed publiek ook bereid om je dromen te steunen en kun je een inzamelingsactie starten en hen ertoe brengen je te steunen door kleine bedragen te doneren.

Werk samen met andere influencers om het doel van het genereren van inkomsten sneller te bereiken. Op deze manier kun je ook hun publiek aanboren, waardoor je meer bekendheid krijgt op YouTube. Op deze manieren kun je de knop voor het genereren van inkomsten op je kanaal eerder inschakelen. YouTube controleert je kanaal natuurlijk op schendingen van richtlijnen voordat het wordt goedgekeurd voor het genereren van inkomsten. Maak je geen zorgen, de abonnees die je koopt, verschijnen niet in de overtreding, en je zult zeker op de goede weg zijn om geld te verdienen wanneer je YouTube-abonnees koopt.

Hoe helpt het kopen van YouTube Engagement je account?
Het kopen van YouTube abonnees helpt je om daarna nog meer te groeien op je YouTube kanaal. Een kanaal met meerdere abonnees en Youtube views wordt namelijk serieuzer genomen dan een kanaal met minder abonnees. Het zal je een boost geven die je zeker als je net begint met je kanaal, echt nodig hebt. Zorg daarna alleen nog maar voor interessante content en de abonnees zullen blijven binnenstromen. Maak ook gebruik van bovenstaande tips en je YouTube kanaal zal een hit worden met veel Youtube views op jouw YouTube video.

Veelgestelde vragen

Is het legaal om YouTube abonnees te kopen?
Zeker. Let er wel op dat je dit bij een van de bovenstaande websites doet. Sommige websites zijn namelijk niet te vertrouwen.

Hoe kan ik 1000 abonnees krijgen?
Je kunt een pakket aanschaffen van 1.000 abonnees via de gewenste website.

Zijn de abonnees echt?
Ja, het zijn echte abonnees. Het zijn onder andere ook Nederlandse abonnees.

Hoe lang blijven de abonnees op mijn kanaal staan?
De gekochte abonnees gaan niet weg en blijven altijd op je kanaal staan.

Moet ik mijn account openbaar hebben ingesteld?
Ja, anders kun je geen gebruik maken van de services.

Is mijn account veilig na het kopen van het abonnement?
Zeker, de veiligheid is gegarandeerd en je hoeft dan ook geen wachtwoord in te vullen alleen de URL van je kanaal voor YouTube.

Werkt het kopen van YouTube-abonnees echt?
Ja zeker, het werkt echt. Je kunt ook de reviews teruglezen van eerdere klanten.

Conclusie: Welke van deze websites is de beste?
De groot website om YouTube subscribers te kopen is Volgers-Kopen.com. Deze website is 100% betrouwbaar, je kunt goede reviews teruglezen en de klantenservice is bereikbaar als er iets mis is of als je vragen hebt. Als je een pakket hebt aangeschaft met meer subscribers, worden je video’s automatisch ook vaker bekeken. Dit ziet YouTube ook waardoor je misschien terecht komt in de trending lijst. Hierdoor zien nog meer mensen jouw YouTube video.

Bij deze website weet je ook zeker dat het betrouwbaar is. Er zijn namelijk genoeg websites die dit niet zijn en waar van alles mis kan gaan met je account. Je krijgt echte abonnees op je kanaal en dit zal net de boost zijn die je nodig hebt om te groeien op YouTube.

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn, dan kun je de reviews teruglezen op de website van VolgersKopen of contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden of je kunt tussen de veelgestelde vragen op de website kijken of jouw vraag ertussen staat.

Als jij een succesvol kanaal wilt runnen op YouTube, moet je beginnen met het koop YouTube abonnees. Zorg voor interessante content op je YouTube kanaal en het kan niet meer mis gaan. Koop nu YouTube abonnees bij VolgersKopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk