Yoga na het werk

De cursus Yoga na het werk is er op gericht te leren om de spanning die tijdens een werkdag wordt opgebouwd ook weer los te laten. Ze doen diverse yoga oefeningen om ervoor te zorgen dat het lichaam soepel wordt. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan nek, rug en schouders. Tevens wordt gelet op een goede lichaamshouding.

Door het doen van yoga word je bewuster van wat er in het lichaam gebeurt. Hierdoor ben je in staat spanning tijdig te herkennen. Yoga is bewust stil staan bij jezelf, waardoor je tot rust komt en het contact met jezelf herstelt. Yoga leert je (weer) te luisteren naar je lichaam en je eigen grenzen. Door middel van ademhalingsoefeningen leer je hoe je je adem bewust kunt gebruiken om in balans te komen en te ontspannen. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en een kopje thee.

Een goede lichaamshouding en het tijdig afvoeren van teveel spanning helpt klachten als RSI, Burn-out en stress voorkomen. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur en wordt gegeven op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur in Theater De Kom in Nieuwegein. Cursusdata: 10, 17, 24 april, 15, 22 mei, 5, 12, 19 juni. De kosten bedragen €75,00 voor de gehele cursus. De cursus wordt verzorgd door Artemis Yoga.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk