WPM Offices huurt circa 1600 m2 in Nieuwegein

Exploitatiemaatschappij Caransa en WPM Offices hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor het kantoorgebouw KCN Tower aan de Nevelgaarde 54 in Nieuwegein. De overeenkomst betreft circa 1600 m2 kantoorruimte op de gehele 7e en 8e verdieping, alsmede 50 parkeerplaatsen op eigen terrein met ingangsdatum 1 januari 2013.

WPM Offices biedt een breed scala aan diensten op het gebied van exploitatiemanagement van kantooren bedrijfspanden en overig industrieel vastgoed. Tot haar dienstenpakket behoren onder andere vastgoedmanagement, corporate services en technische- en sociale verduurzaming van bestaand kantorenvastgoed. De vastgoedmanagement portefeuille beslaat ruim 2 mln m2 kantooroppervlak, waarmee WPM behoort tot een van de grootste vastgoedmanagement organisaties van Nederland
Het kantoorgebouw KCN Tower telt 12 bouwlagen, is voorzien van energielabel A, heeft een parkeernorm van 1:30. Het gebouw bevindt zich op een zichtlocatie langs de A2 te Nieuwegein in het gebied De Poort van Nieuwegein. Op de begane grond wordt een restaurant met een terras gerealiseerd. De structuur van het kantoorgebouw geeft huurders de mogelijkheid om verschillende indelingsvarianten te realiseren. De kantoorvloeren zijn vrij dragend en geschikt voor een cellenstructuur, voor ‘open office space’ of een combinatie hiervan. Momenteel is nog 5958 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder Exploitatiemaatschappij Caransa de transactie tot stand, collegiaal met DTZ Zadelhoff.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk