Workshops DE KOM goed bezocht

Het was gezellig druk afgelopen zondag tijdens de laatste dag van ‘Taste of Nieuwegein.’ Gelukkig viel de regen mee en liet Nieuwegein zich door wat spetters niet weerhouden om naar DE KOM en en het driedaagse evenement ‘Taste of Nieuwegein’ te komen.

In het kunstencentrum werd volop geproefd van het cursusaanbod tijdens workshops en open lessen. Er werd gedanst, geschilderd, gedrumd, gezongen, toneelgespeeld… En ook voor nieuwe cursussen als ‘verhalen vertellen’, ‘braziliaans slagwerk’ en iPad-band’ was volop aandacht. Leuk om te zien hoe onbevangen kinderen zich in iets nieuws storten. Soms eerst wat verlegen, maar als ze de smaak te pakken hebben kunnen ze hun lol niet op.

DE KOM was ook de hele middag met een informatiestand aanwezig op de ‘Taste of Nieuwegein’, bij het grote podium voor de Jumbo. Er was een leuk en afwisselend programma aan optredens, waarbij KOM-cursisten en –docenten goed vertegenwoordigd waren. En tot in alle hoeken van Nieuwegein klonk de muziek van de KOM-schudeieren en KOM-kazoos die werden uitgedeeld.

Onze fotograaf Arend Bloemink maakte een rondje om enkele foto’s te maken. (Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk