Katern

Workshop voorlezen

Voorlezen, wie is er niet groot mee geworden! 2013 is uitgeroepen tot het jaar van het voorlezen, met als doel iedereen te laten ervaren dat voorlezen leuk en waardevol is. Wilt u meer weten over hoe u goed kunt voorlezen aan kinderen? Kom dan naar de workshop in de bibliotheek ‘De Tweede verdieping.’
Tijdens de Nationale Voorleesdagen, op donderdagmorgen 24 januari, geeft het Samenwerkingsverband Logopedie Nieuwegein in samenwerking met de Bibliotheek ‘De Tweede verdieping’ een workshop in voorlezen. Toegang: € 7,50. Kaarten haalt u in de bibliotheek of reserveert u via: actie@detweedeverdieping.nu.

Speciaal voor migrantenouders en of verzorgers organiseert bibliotheek De tweede verdieping in samenwerking met Movactor een gezellige koffieochtend met voorlezen speciaal voor migrantenouders en of verzorgers. Maar ook niet-allochtone ouders zijn van harte welkom! Dit vindt plaats op donderdag 31 januari van 9.30-11.00 uur.

Als promotie-actie krijgen alle nieuwe leden die zich inschrijven tijdens de voorleesdagen een leuk poppetje (van het prentenboek van het jaar). Dit is voor kinderen t/m 7 jaar, en zolang de voorraad strekt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk