Workshop Intuïtief Schilderen

Kunstenares Iris Creutzburg houdt weer enkele workshops. Een daarvan is Intuïtief Schilderen. Tijdens deze workshop worden deelnemers uitgedaagd om op een intuïtieve manier vorm aan jouw innerlijke beleving op papier of canvas te geven. Iris stelt de materialen(acrylverf, krijt, papier of canvas) gratis ter beschikking. Je bent vrij om te schilderen met de kwast of met de vingers. Het resultaat is altijd verrassend.

Iris Creutzburg: ‘De deelnemers beginnen met een korte kennismaking met een kopje thee/koffie en een koekje. Daarna volgt een meditatie van vijf minuten, waarbij een ieder haar/zijn ogen sluit, de handen op de buik legt en gaat voelen wat er op dit moment bij hen speelt. Na een uur wordt er geluisterd naar de uitleg van ieders intuïtief schilderwerk zonder onderbreking, daarna mag er vragen worden gesteld. Dit alles onder het genot van een glaasje wijn/sap met wat borrelnootjes/kaas.’

Naast Intuïtief Schilderen geeft de Nieuwegeinse Creutzburg ook diverse schilderlessen in haar atellier aan de Kerkstraat 40 in Jutphaas. De workshop Intuïtief Schilderen vindt plaats op zaterdag 30 maart aanstaande van 14.00 uur tot 17.00 uur. Kosten voor deelname zijn € 35,00. Aanmelden kan via: ihc.creutzburg@gmail.com of telefonisch: 06-37316245.

Over Iris Creutzburg
Iris is geboren op 3 augustus 1949 in Hollandia(voormalig Nieuw-Guina). Na het behalen van haar diploma HBS-B heeft ze haar opleiding voor klinisch-chemisch analiste HBO-A in 1969 voltooid. In 1980 heeft zij haar studie kinderpsychologie met zeer goed gevolg afgesloten.

Sinds 1992 legt Iris zich toe op verschillende massage technieken en voltooit in 1993 haar opleiding Oud-Indiase massage, waarbij de fysieke en spirituele aspecten van de massage worden geïntegreerd.

Iris heeft zich daarna toegelegd op de Chinese filosofie (BOCAM opleiding) en in 1996 haar diploma behaald voor de theoretische en praktische massage technieken aan het ‘European Traditional Chinese Medical Center’.

Iris is gecertificeerd als Reiki Master en heeft bovendien de volledige Reiki Master Applicatie opleiding afgerond. In 1999 heeft Iris haar reguliere medische HBO-opleiding voltooid aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen te Arnhem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk