Workshop Goede Zaken

Op donderdag 27 oktober aanstaande organiseert Samen voor Nieuwegein alweer haar 2e Beursvloer. Om iedereen goed voor te bereiden op deze ‘beursgang’ biedt de organisatie u een workshop Goede Zaken aan te voorbereiding. De workshops worden gegeven op maandag 27 en dinsdag 28 juni bij de Museumwerf aan de Wierselaan van 19.30 uur tot 22.00 uur. U kunt zich alvast aanmelden via e-mail of telefoon 06 – 4336 8435.
De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend evenement waarbij er tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties wordt gehandeld. Niet in geld, maar in kennis en kunde, toegang tot netwerken, materialen, middelen, creativiteit en helpende handen. Heeft uw organisatie een onvervulde wens of behoefte? Kom dan naar de Beursvloer op donderdag 27 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur.
Tijdens de workshop krijgt u beter inzicht in uw eigen wensen en behoeften en hoe u die kunt vertalen naar een vraag aan bedrijven. Ook gaat u op zoek naar een interessante tegenprestatie. De kans op een succesvolle match tijdens de Beursvloer wordt op deze manier vergroot. Deelname aan zowel de beursvloer als de workshop is gratis. De aanmelding voor de gratis workshop kan tot 30 mei aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk