Workshop crowdfunding

Hoe haal je in 30 dagen € 15.000 op aan crowdfunding? Voorjebuurt leert het deelnemers in een gratis workshop op maandag 14 september om 19.30 uur, namens de gemeente Nieuwegein. Deelnemers aan deze workshop onderzoeken met hulp van Voorjebuurt hoe crowdfunding voor hun initiatief ingezet kan worden en hoe je een campagne opzet. Vervolgens kan iedereen aan de slag met een eigen pagina op voorjebuurt.nl.

Geïnteresseerden kunnen uiterlijk 10 september een e-mail sturen naar info@voorjebuurt.nl met als onderwerp “Workshop Nieuwegein”, naam, het aantal personen waarmee men komt en een korte omschrijving van het initiatief. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Samen maken we de wijk. Initiatieven spelen daarin een grote rol. Als gemeente Nieuwegein erkennen we dit en zoeken naar verschillende mogelijkheden om inwoners te helpen om hun initiatief zelf te realiseren. Crowdfunding is één van die manieren. Door samen te werken met VoorjeBuurt wil de gemeente initiatieven een handje vooruit helpen.

Het eerste Nieuwegeinse initiatief is al actief op de site, namelijk Galecopperpark Sublime. Dit is een opvang voor verwaarloosde en mishandelde (weide)dieren. Zij willen graag een deel van hun gebied op de Galecopperzoom anders inrichten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: