Workshop Black Gospel

Op 13, 15 en 17 maart 2018 wordt een workshop Black American Gospel georganiseerd door Alive Gospel Choir ter gelegenheid van het 10-jarige bestaan. Iedereen vanaf 14 jaar die in een groot koor gospel wil zingen is van harte uitgenodigd! Deze driedaagse workshop staat onder leiding van Edith Casteleyn en wordt begeleid door een professionele band.

Gedurende twee avonden wordt in een groot koor het repertoire ingestudeerd, waarbij doeltreffend wordt geleerd de gospelsongs op de juiste manier te brengen. Op zaterdagavond, na de generale repetitie, zal het ingestudeerde gospel repertoire te horen zijn tijdens het uitbundige en swingende slotconcert! Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom om dit unieke concert bij te wonen op zaterdag 17 maart 2018 van 19.30 – 22.00 uur.

Op de website www.alivegospel.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven voor deze bijzondere workshop. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Manon Blom, manon@alivegospel.nl of 06-22214525.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk