Wordt de Nieuwegeinse Shannon Romijn beste tatoeëerder ter wereld van 2020

Ondanks het moeilijke jaar, loopt het voor de 27-jarige Nieuwegeinse Shannon Romijn van tattoo Instinkt nog steeds erg goed. Sterker nog, ze is genomineerd voor beste tatoeëerder ter wereld van 2020 en staat bij de laatste twaalf die hier kans op kunnen maken. De competitie is een initiatief van het platform MediaZink, een platform voor Body Art.

De Nieuwegeinse Shannon is alom bekend in binnen en buitenland voor haar miniportretjes van zowel dier als mens. Aanvankelijk gestart op een internationale tattoo-conventie in Frankrijk. Haar geplande klant kon onverwachts niet doorgaan en aangezien ze toch graag wilde laten zien wat ze kon, zette de Nieuwegeinse het portretje van Edgar Allan Poe op haar eigen enkel. ‘Mini portretjes zijn absoluut mogelijk’ aldus Shannon. ‘Mits gezet door de juiste artiest.’

Dit bleef uiteraard niet onopgemerkt en maakt Shannon Romijn, die haar studio heeft in de wijk Galecop in Nieuwegein, naam met deze kleine kunstwerkjes van exact 5.2 cm. De maat is heel specifiek en de details die ze er in legt en liegen er niet om. ‘Zo klein en zo gedetailleerd’ is iets wat haar klanten gelijk zeggen. Bijzonder is ook dat Shannon de portretjes niet in black & grey zet, maar in grijstinten. Oftewel een kleuren mini tattoo in grijs. Dit loopt nauwelijks terug, waardoor de kleur lang behouden blijft.

Ondanks dat ze niet kan reizen wordt de Nieuwegeinse wel gezien en maakt ze alweer voorzichtig plannen. Shannon is een welgeziene tattoo artieste. Niet alleen in Nederland, maar ook in Scandinavië, Noord Ierland en Amerika. Klanten sturen nu al verzoekjes vanuit alle uithoeken van de wereld, maar het is voor nu nog even afwachten.

Voor Shannon is het een hele eer om genomineerd te zijn en ze hoopt uiteraard bij de laatste drie te kunnen eindigen. ‘Maar‘, aldus Shannon tegenover onze redactie: ‘bij de laatste twaalf is ook al iets om heel erg trots op te zijn.’

Er is nog ruim twee weken de tijd om op Shannon te stemmen en hoe tof zou het zijn om deze Nieuwegeinse jongedame als winnaar uit te kunnen roepen? Er kan gestemd worden op Shannon door de posting van MediaZink via Instagram of Facebook te liken. Dat kan via deze link.

De Nieuwegeinse heeft al veel prijzen in haar studio staan. De meeste uit Scandinavië, en wel 10 uit Finland, maar de meeste komen uit Nederland. Twee prijzen komen uit Amerika en een uit België. De prijzen zijn gewonnen tijdens conventies over de hele wereld.

Werken van Shannon

One thought on “Wordt de Nieuwegeinse Shannon Romijn beste tatoeëerder ter wereld van 2020

  1. Henk

    Vorig jaar was ook een Nederlandse 4de geworden onny somboon

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren