Woningoverval aan het Nijpelsplantsoen

Een bewoonster van een appartement aan het Nijpelsplantsoen in de binnenstad van Nieuwegein doet de deur open voor een man in een jas van TNT post. Het blijkt geen pakketberzorger, maar een overvaller te zijn. Het gebeurde afgelopen zomer, op donderdag 30 juli. Als ze de deur open doet ziet ze dat er twee mannen staan. Ze duwen haar de woning in en binden haar vast op een stoel. Ze halen de woning overhoop, op zoek naar geld. Ze vinden een groot bedrag aan contant geld en met deze buit gaan ze ervandoor.

De twee mannen zijn te zien op beelden van de bewakingscamera’s in de hal van de flat. Opvallend is dat ze niet de lift, maar de trap nemen naar de achtste verdieping. Na de overval komen ze ook weer via de trap naar beneden.

Signalementen van de verdachten: Verdachte 1: blanke huidskleur – normaal postuur – grijze pet, zwarte klep – jas TNT post (oranje met zwarte mouwen). Van de andere man is niet veel bekend. Hij droeg een zwarte jas met capuchon tot op de heupen en hij had zwarte handschoenen aan.

Heeft u tips of herkent u de mannen? Geef dat dan door via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren