Woningcorporaties, SWN en Bouwgein organiseren Bouwspeelmiddag

Op zaterdag 21 mei organiseren Mitros en Portaal in samenwerking met SWN en Bouwgein van 13.00 tot 15.30 uur een Bouwspeelmiddag bij bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide 9. Kinderen van 6 tot 11 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen en bouwen. Graag wel even aanmelden vóór donderdag 19 mei via vraag@mitros.nl en er even bij vermelden dat het om Bouwgein, Nieuwegein gaat.

Mitros en Portaal voelen zich betrokken bij Bouwgein omdat het voor veel van de kinderen van hun huurders dé speelplek van de wijk is. Nadat het clubgebouw van Bouwgein begin verleden jaar afbrandde leverden beide woningcorporaties al een bijdrage aan de wederopbouw. Met de organisatie van de speelmiddag willen zij nog eens extra de aandacht vestigen op het belang van de bouwspeeltuin voor de wijk. Mitros en Portaal nodigden hun huurders al uit door middel van een brief en flyer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren