Witgoedregeling van de Sociale Dienst

Elke laatste donderdag van de maand is er een bijeenkomst voor vrouwen met een minimuminkomen. In een besloten groep praat men met elkaar over gezamenlijke problemen, soms ook persoonlijke situaties of over ontwikkelingen, die belangrijk zijn voor vrouwen met een minimuminkomen. Deze bijeenkomst gaat over de zogenaamde Witgoedregeling van de Sociale Dienst.

Was het vroeger zo, dat er eenmalig een bedrag werd betaald, tegenwoordig kan men elk jaar in aanmerking komen voor een bijdrage voor witgoed (wasmachine, koelkast e.d.). Deze bijzondere regeling geldt ook voor vrouwen zonder een sociale dienstuitkering, maar die wel een inkomen hebben op bijstandsniveau. Voor alleenstaande ouders is dit niveau momenteel 989 euro per maand (inc.vakantiegeld).

De komende keer is op donderdag 31 januari van 9.30 tot 11.30 uur in Trefcentrum De Wijk, ingang Richterslaan 1 a. De bestaande groep heet nieuwe vrouwen van harte welkom. Er is gratis koffie en thee. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Voor informatie kunt u bellen naar het Multicultureel Vrouwenproject, Lenie Winter, telefoon 6033748.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk