Winnaars Jeugdlintje bekend gemaakt

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwegein op maandag 9 januari jl. maakte burgemeester Frans Backhuijs de winnaars bekend van het ‘Jongerenlintje de Doorslag.’ De gemeente Nieuwegein geeft jaarlijks een onderscheiding aan jongeren tot en met 21 jaar die iets bijzonders hebben gedaan voor de stad. Onze karikaturist Jan Ibelings was aanwezig om enkele karikaturen te maken van de winnaars van het Jongerenlintje.

Dit jaar kregen vier jongeren het lintje en de daarbij behorende tegel langs De Doorslag. Samen met eerder onthulde tegels ontstaat hier zo langzamerhand een heuse ‘Walk Of Fame’, die zich de komende jaren nog verder uit zal breiden. Deze ‘Walk of Fame’ kunt u vinden langs de Doorslag achter het Stadhuis van Nieuwegein. De winnaars dit jaar zijn:

Noor Blaas (19 jaar) is zeer actief in de werkgroep RUNDU en organiseerde een sponsorloop en beklom de Kilimanjaro.

De tweeling Diego en Jeffrey van het Hof  (17 jaar). Zij zijn actief voor ‘Eet je mee?’ van het Fair’s restaurant (MOvactor). Ze doen daar alles. Van koken, gastheerschap  tot uitserveren en schoonmaken.

Jeffrey Rijdes (20 jaar) is heel actief bij de Hockeyclub MHCN. Hij is daar jeugdtrainer en zit in de barcommissie. Ook is Jeffrey hoofdorganisator van de jeugdvakantieweek met zo’n 180 kinderen. Daarnaast is hij ook nog brandweervrijwilliger.

Op de foto ziet u v.l.n.r. de gelukkige winnaars Jeffrey en Diego van het Hof, Jeffrey Rijdes en Noor Blaas. Helemaal recht staat burgemeester Frans Backhuijs. De foto is gemaakt door onze fotograaf Arend Bloemink.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk