Katern

Win een gesigneerde CD van Margriet Eshuijs

Met grote regelmaat geven wij prijzen weg op De Digitale Stad Nieuwegein. Ook nu kunt u weer meedoen. De enige voorwaarde is dat u zich heeft aangemeld op onze wekelijkse nieuwsbrief. Fijne voorwaarden toch? En het kost u niets. Deze keer geven wij een gesigneerde CD weg van Margriet Eshuijs.

Over de CD ‘Time.’ In 2001 kreeg Maarten Peters het idee voor een concept CD en ging als een ontketende componeren, teksten schrijven en demo’s maken in zijn studio. Het resultaat was 13 nieuwe liedjes op maat gecomponeerd voor Margriet Eshuijs en haar band. Tijd en liefde zijn de hoofdthema’s in de teksten en de muziek bevat alle stijlelementen die je maar kunt bedenken. Eén groot muzikaal en tekstinhoudelijk feest. ‘Time’ is de reflectie van een zangeres met enorm veel bagage en een weergaloos talent.

Beantwoord de volgende vragen vóór woensdag 1 juli aanstaande en maak kans op deze mooie prijs. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein de winnaar of winnares. Veel succes! Ga hier naar de prijsvraag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren