Katern

Win een boek van Helma de Hollander

Win een boek van Helma de Hollander

Helma de Hollander is schrijfster, Levenscoach en verhalenverteller. Haar hele leven al, wordt Helma gelukkig van schrijven. Korte verhalen, gedichten, brieven en songteksten, zolang zij haar creatieve talent er maar in kwijt kan. Zakelijke teksten zijn aan de Hollander niet besteed.

In 2016 bracht Helma de Hollander haar eerste boek uit met de titel “Openhartig”. In haar bundel vertellen 25 vrouwen hun persoonlijke verhaal over de liefde, over verlies, eenzaamheid en persoonlijke groei. Waargebeurde verhalen waardoor we ons als lezer geraakt kunnen voelen, onszelf in kunnen herkennen en waardoor we misschien zelfs tot een inzicht kunnen komen.

Het idee om een boek te schrijven is ontstaan tijdens haar opleiding tot Levenscoach. Zij ontmoette in die periode mensen met de meest mooie verhalen. Aan sommigen van hen vroeg zij toestemming om hun verhaal op te schrijven en te publiceren.

Helma de Hollander heeft een grote interesse in levensverhalen. In vervolg op haar boek heeft zijn het concept “Openhartig Live” bedacht. Op verschillende locaties in het land organiseert zij verhalenmiddagen, waarin persoonlijke verhalen gedeeld worden in een kleine, besloten setting.

Voor vrouwen die een groter podium ambiëren, gaat zij “Openhartig on stage” organiseren en op dit moment wordt zij opgeleid in het maken van podcasts, want podcast is ook een prachtig medium om verhalen te vertellen, zo vindt de Hollander.

Een tweede boek? Een tweede boek gaat er zeker komen. Of het weer een verhalenbundel wordt, dat weet de Hollander nog niet. En ook wanneer het uitgebracht wordt is nog onbekend. Zij wil zich niet vastpinnen aan deadlines. Bijzondere creaties hebben de tijd nodig om tot bloei te komen, aldus Helma de Hollander.

Prijsvraag:

Vragen


Contactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


Latest Tweet: ‘De strip van Kim Houtzager’ https://t.co/YjkuDZj9BT https://t.co/uuIcRsbFrF
1,640 people follow nieuwegein123
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube