Katern

Win het bordspel Monopoly Nieuwegein

Win het bordspel Monopoly Nieuwegein

Monopoly is één van de best verkochte bordspellen ter wereld en bestond 80 jaar in 2016. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale edities op de markt, voor zowel steden als bedrijven.

Nieuwegein, de stad van de Markt, Muntplein en de Dorpsstraat. Maar, ook stad van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, De Lek en de vroegere dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein krijgt een eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast naar Nieuwegeinse stijl. Jij kan hem winnen en toevoegen aan je spellenkast, voordat het spel in oktober in de winkel ligt.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande vragen goed te beantwoorden. Uit alle goede inzenders wordt een winnaar gekozen. Meedoen kan tot woensdag 1 november aanstaande. Veel succes!

Vragen


Contactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60