Win een CD van de Nieuwegeinse Angelica

Met grote regelmaat kunt u leuke prijzen winnen op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze maand kunnen de lezers van De Digitale Stad Nieuwegein kans maken op een CD van de Nieuwegeinse Angelica. Speciaal voor deze gelegenheid maakte wij een portret van haar.

De Fifty Shades trilogie heeft zangeres Angelica geïnspireerd om haar eigen schaduwen in het leven te vertalen naar een album met sensuele muziek over liefde en verlangen.

Angelica: ”Ik had al jaren een droom om een prachtig album op te nemen als zangeres met eigen songs. Door de boeken ben ik geïnspireerd geraakt om weer te gaan schrijven en uit mijn schaduw te stappen. De gekozen liedjes die in de boeken besproken worden zijn mijn ultieme songs vol van warmte, liefde en verlangen.”

De muziek is Angelica’s manier om haar emotie te kunnen uiten, haar gevoelens te verwerken en te laten zien dat doorzettingsvermogen en positieve energie loont! Met deze passie heeft Angelica haar onzekerheden opzij gezet en haar dromen nageleefd. Op het moment dat Angelica haar droom wilde realiseren kwam zij in contact met producer Mike Gainfield. Mike is al jaren een grote naam in de wereld van de Ibiza chillout series en heeft al menige bestseller op zijn naam staan. Ze zijn samen aan de slag gegaan in de studio wat heeft geresulteerd in een fantastisch album. Angelica heeft in het verleden met vele grote producenten gewerkt en o.a. als verdienstelijk backingvocaliste.

Beantwoord de volgende vragen vóór woensdag 6 maart aanstaande en maak kans op die CD van Angelica. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein 4 winnaars. Veel succes! Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk