Netwerkbijeenkomst Werkgeluk & Inclusie in Merwestein

Op donderdagmiddag 23 juni aanstaande organiseert ‘Samen voor Nieuwegein’ de bijeenkomst Werkgeluk & Inclusie. Gastspreker Maurits Bruel neemt de deelnemers mee in dit onderwerp dat na Corona actueler is dan ooit. ‘Wat is werkgeluk, hoe creëer je het, hoe bereik je meer werkgeluk en hoe behoud je het’ zijn onderwerpen die aan de orde komen. De locatie van de bijeenkomst is Sport- en Evenementencomplex Merwestein en de deuren gaan vanaf 15.30 uur open. Na aanmelding via paula@samenvoornieuwegein.nl is deelname gratis.

Nadenken over werkgeluk
Iedere werknemer en iedere organisatie wil werkgeluk. Zeker nu we weer naar kantoor mogen. Maar hoe bereik je dat? Daarom organiseert Samen voor Nieuwegein voor haar partners de bijeenkomst Werkgeluk & Inclusie. ‘Als je mensen gelukkig wilt maken, moet je dat niet voor ze bedenken’, stelt Maurits Bruel, auteur van het boek ‘De Geluksfabriek’. ‘Mensen moeten zelf bedenken waar voor hen geluk in zit.’ Tijdens zijn presentatie op 23 juni zal Bruel hier nader op ingaan.

Over Maurits Bruel
Maurits Bruel is bekend als auteur van de bestseller De Geluksfabriek. Hij gaat tegenwoordig door het leven als Happiness Economics Expert en is als onderzoeker aan Erasmus Universiteit Rotterdam nog steeds volop betrokken bij de economie van het geluk.

Over Samen voor Nieuwegein
‘Samen voor Nieuwegein’ werkt sinds 2010 aan een hechtere Nieuwegeinse samenleving door verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld door de Beursvloer, door NLdoet in Nieuwegein te coördineren en door bijeenkomsten rondom maatschappelijke thema’s te organiseren. Samen voor Nieuwegein verbindt partijen, inspireert, organiseert en adviseert.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk