Win 5 vrijkaarten voor Circus Renz

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 22 t/m 25 juni een bezoek brengen aan IJsselstein. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen. Wij geven 25 vrijkaarten weg!

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het  mooie evenemententerrein het Podium aan de Podiumweg. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in IJsselstein mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

De Digitale Stad Nieuwegein geeft maar liefst 5 x 5 vrijkaarten weg. Het enige wat u hoeft te doen is mee te doen aan onze prijsvraag en de vragen goed te beantwoorden. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur 5 winnaars die ieder maar liefst 5 vrijkaarten krijgen. Meedoen kan tot dinsdag 20 juni aanstaande. Veel succes! Klik hier om naar de prijsvraag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren