Wijkschouw in Batau-Noord

Op dinsdag 27 augustus a.s. wordt weer de jaarlijkse wijkschouw van Batau-Noord gehouden. De deelnemers aan deze schouw vertrekken per fiets vanaf Buurtplein Batau om 19.00 uur. Rond 20.30 uur verwacht men weer terug te zijn bij het Buurtplein, waar men nog even kan napraten met een kop koffie of thee. Het wijknetwerk van Batau-Noord nodigt u als wijkbewoner hierbij van harte uit om ook mee te fietsen. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Tijdens de wijkschouw fietst men door Batau-Noord en wordt stilgestaan bij aandachtspunten in de wijk die voor verbetering vatbaar zijn, of die juist al opgepakt zijn en er nu weer keurig uitzien of goed functioneren. 
Aan de wijkschouw nemen de mensen van het wijknetwerk deel, alsmede wijkcoördinator Bas Meijer, wijkwethouder Marieke Schouten, vertegenwoordigers van de afdeling beheer van de gemeente en wijkagenten Wietse Hamming en Janien Haars. Als bewoner kunt u hen direct uw vragen stellen over uw woonomgeving of andere zaken in de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren