Wijknieuws (Hoog)Zandveld & Lekboulevard

Hij staat weer klaar voor onze lezers: Wijknieuws (Hoog)Zandveld & Lekboulevard (HZL). Dit eerste Wijknieuws van 2018 is, anders dan vorig jaar, nog niet het festivalnummer. Dit nummer bevat vooral veel informatie over de wijken (Hoog)Zandveld en de Lekboulevard! U krijgt over een paar weken de festival-editie van Wijknieuws.

Aad Koedijk, voorzitter Wijplatform HZL: ‘Festival Lentekriebels 2018, op 19 mei a.s., kent hetzelfde concept als vorig jaar: een festival vóór en dóór bewoners, en wordt mogelijk gemaakt door een hoge mate van vrijwillige inzet (vorig jaar al zo’n zestig vrijwilligers, dit jaar nog wel wat meer).’

‘Het festival is weer tweeledig: een buiten-podiumprogramma met Nieuwegeinse talenten en een programma met zeer gevarieerde workshops. Het programma kent uiteraard vernieuwingen en een grote variatie. Dat is mede mogelijk doordat we meer en meer samenwerken met andere (vrijwilligers)organisaties. Eerder bleek uit gemeentelijk onderzoek dat Nieuwegeiners een stad willen waar ze rustig kunnen wonen, maar wel een stad die bruist, waar van alles te doen is. En dat bruisende, dat ontwikkelt zich volop! Mede doordat de (vrijwilligers)organisaties elkaar versterken door samen te werken. Samen maken we Nieuwegein leuker! En dat doen we voor de bewoners, voor u dus. Ik hoop veel bewoners uit onze en de ons omringende wijken te zien op winkelcentrum Hoogzandveld op 19 mei: op het plein, op het grasveld voor de patiowoningen, in Buurtplein Zuid.’ Klik hier voor het Wijknieuws (Hoog)Zandveld & Lekboulevard van deze maand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk