Wijknetwerk Fokkesteeg stelt enquête op voor de wijk

Het Wijknetwerk Fokkesteeg is zeer actief in de wijk. Eén van de speerpunten is: ‘Ontmoeten & Verbinden.’ De werkgroep ‘Fokkesteeg Samen voor Ontmoetingen’ heeft daarom een enquête opgesteld om zicht te krijgen in de behoeften en talenten in de wijk.

Inmiddels hebben ruim 100 wijkbewoners de enquête ingevuld. Hieruit is gebleken dat er een grote behoefte is  aan een gezellige ontmoetingsplek, een wijkcentrum, community building. Dit was voor het wijknetwerk aanleiding om de enquête uit te breiden met vier vragen, op de laatste pagina. Deze kunt u hier downloaden.

Bent u wijkbewoner en wilt u mee bouwen aan een mooie en sociale wijk waar veel gebeurd? Vul dan de enquête in en stuur die dan retour naar: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com. Het helpt het wijknetwerk in uw wijk om een nog beter beeld te krijgen over de behoeften en vaardigheden in onze wijk.

Het werkt zo:
* klik op bijgaand pdf-bestand enquete fokkesteeg
* invullen
* opslaan
* naar het wijknetwerk sturen: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com

Belangrijk: Persoonlijke gegevens niet worden gedeeld met derden!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren