‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Ondanks het fotografeer verbod op City Plaza tref je daar toch wel de meest opvallende personen aan en zie ik regelmatig mensen aan het werk waarvan ik denk: hier wil ik iets meer van weten. Zo wandelde ik deze week de Rituals winkel binnen omdat de uitstraling me wel aanspreekt en er genoot van de producten met ieder hun eigen ritueel en bijzondere parfums. En dat niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Rianne was er aan het werk en die wilde naast verkopen, best wel graag voor de camera.’ Klik hier voor de 5 altijd vaste vragen en ……. de antwoorden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren