‘Wie werkt daar in Nieuwegein’

Wim van Amstel maakt wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Hij Heeft voor zijn beroep veel met fotografie gedaan. Zijn camera heeft hij eigenlijk altijd bij zich als hij door Nieuwegein loopt. Gefascineerd in personen en portretfotografie. Wie is de man, vrouw of kind die daar zit, loopt, fietst, werkt ligt of speelt? Met de camera in de aanslag probeert Wim van Amstel opvallende, opmerkelijke personen vast te leggen met zijn camera.

Wim: ‘Joke heeft er waarschijnlijk ervaring mee, als je teveel eet wordt je te dik en scheur je uit je kleding. Ze is 25 jaar geleden in Nieuwegein begonnen om kleding te herstellen en heeft haar bedrijf 2 jaar geleden verkocht. Ze kan het nog steeds niet laten en werkt nu nog 2 ½ dag per week om de nieuwe eigenaresse van haar bedrijf in te werken.’ Klik op het cameraatje voor de 5 altijd vaste vragen en ……. de antwoorden met de foto’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren